canadagoosejakkertilbud

 

 

Staten udstedte boretilladelse til webstedet nær Coupon, nær grænsen til Blair og Cambria amter, udløber i dag.”Chevron har på nuværende tidspunkt ingen planer om http://canadagoosejakkertilbud.nu at forfølge en ny tilladelse eller forny den tilladelse, der eksisterer”, sagde Mikal Zimmerman, en Chevron-politik, repræsentant for regeringen og offentlige anliggender. “Og canada goose jakke der er ingen planer forventet gennem årets udgang til aktivitet på vores vegne i Logan Township.”

Områder beboere bad ledere til at overveje handlinger, der vil sætte nogle kontroller på en industri, der forårsager miljømæssige bekymringer og kritik.Altoona bopæl Corrine Green sagde, at hendes forskning har fundet flere kommuner og stater med bekymringer forbundet med Marcellus Shale boringssteder. Logan Township borested er nord for vandkvarteret, der leverer vand til Altoona og omkringliggende områder.

“Det er over 100.000 mennesker,” sagde hun.Wayne Nelms fortalte vejledere, at han var glad for at canadagoosejakkertilbud høre om Chevrons mangel på planer for dette år.”Der er stadig bekymringer for, hvornår de vil begynde at aktivere dette godt sted,” sagde han.Handlingen står over for en domstolsudfordring, men det “vil tage et stykke tid”, siger Stants.